Вишукана та стильна – упаковка для преміум продуктів існує!

Пакети з багатошарових матеріалів – це сьогодні надзвичайно популярний вид упаковки, який використовують майже у всіх сферах: від продуктів до побутової хімії. Серед них окремо можна виділити пакети дой-пак, як найбільш преміальний та презентабельний тип пакетів і, власне, пакети дой-пак із зовнішнім шаром з крафту.

Крафт-папір: що це?

Крафт-папір має особливий теплий коричневий відтінок, приємну текстуру на дотик та використовується в різних видах упаковки як окремо, так і у складі багатошарових матеріалів та є досить міцним і стійким до механічних пошкоджень. Цей вид пакувального матеріалу дає можливість створити вишукану, вінтажну, естетичну упаковку. 

Пакети дой-пак з крафту – презентабельна та сучасна упаковка

Крафт-пакети дой-пак – естетична, функціональна та вишукана упаковка, яка є ідеальною, якщо треба підібрати пакування для сегменту преміум продуктів. Пакети дой-пак з крафту виробляються з багатошарових матеріалів, зовнішній шар яких виконаний з крафт-паперу. Завдяки такому виду пакетів продукти не тільки стильно і вишукано виглядають, а ще й надійно захищені від зовнішнього впливу сонячних променів, вологи, бруду, сторонніх запахів, зберігаючи свіжість та якість продукту тривалий час.

Популярність пакетів дой-пак з крафту протягом останніх років зростає все більше і використовують їх зараз не тільки для кави, чаю та солодощів. Пакети з крафту універсальні, тому цей тип упаковки все частіше використовують для косметики, бакалеї, горіхів, сухофруктів тощо.  

Пакети дой-пак з крафту настільки популярні, адже мають стійку форму, спеціальну застібку для повторного закриття і є дуже зручними для кінцевого споживача. Вони поєднують у собі:

  • економічність – зручні та легкі при транспортуванні, 
  • функціональність – мають багато додаткових опцій, які роблять упаковку зручною для покупця, 
  • презентабельність – приваблюють покупця, створюють активну конкуренцію серед таких же продуктів, але в менш презентабельному пакуванні. 

Пакет дой-пак сам по собі має ідеальну форму, завдяки якій упаковка гарно виглядає на полицях, є стійкою, а брендування, яке на неї нанесено, гарно презентує та рекламує товар серед конкурентів. 

Пакети дой-пак з крафту обирають бренди, для яких важливо підкреслити преміум-клас своєї продукції. Натуральна текстура крафт-паперу додає упаковці елегантності та витонченості, створюючи відчуття автентичності та ручної роботи. Така упаковка виглядає дорого і гармонійно поєднується з сучасними трендами мінімалізму та екологічності.

Дой-пак з крафту є гарним інструментом маркетингу, адже таку упаковку можна легко брендувати – нанести необхідну інформацію про продукт та виробника як за допомогою повнокольорового друку, так і тисненням. Друк на крафті привертає додаткову увагу покупців, підкреслюючи якість та стиль продукції. 

Тож, якщо ви шукаєте саме таку – сучасну, вишукану та надійну упаковку, звертайтесь до виробника пакетів з багатошарових матеріалів, компанії “Джерело”.