Дубінському спробували вручити повістку під ДБР: чим усе закінчилось (відео)

Дубінському спробували вручити повістку під ДБР: чим усе закінчилось (відео)

Нардепу Олександру Дубінському спробували вручити повістку до ТЦК / Колаж: ТСН.ua

Народного депутата запросили до військкомату на 6 жовтня для уточнення військово-облікових даних.

Нардепу Олександру Дубінському вранці 5 жовтня в Києві представник ТЦК та СП спробував вручити повістку, коли політик прийшов до ДБР.

Про це сам народний обранець повідомив у Мережі, опублікувавши відео своєї розмови з працівником ТЦК.

Дубінський розповів, що прибув до ДБР за дорученням слідчого, аби отримати клопотання про подовження запобіжного заходу. Йдеться про справу щодо нардепа за підозрою у службовому підробленні документів для виїзду за кордон. За словами політика, під стінами бюро на нього вже чекав працівник ТЦК та СП.

Дубінський поцікавився у представника військкомату, звідки той знав, що нардеп буде саме в цьому місці і в цей час. Працівник ТЦК відповів, що про це повідомили правоохоронні органи після звернення до них з боку центру комплектування.

Ми проводили оповіщення за вашою адресою. Ви не з’являлися. Ми звернулися до правоохоронних органів і нам повідомили, що ви сьогодні будете перебувати в цій… (тут нардеп перебив працівника ТЦК – ред.)”, – розповів представник військкомату.

Він також повідомив, що хоче вручити Дубінському запрошення до Подільського районного ТЦК та СП на 6 жовтня для уточнення військово-облікових даних. Спершу нардеп відмовився ставити свій підпис, але погодився взяти відривний талончик. А потім політик відмовився брати повістку.

А я не буду її забирати просто. Так буває. Залишіть собі на пам’ять, гаразд?” – сказав Дубінський працівнику ТЦК.

Нагадаємо, 8 серпня суд обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання терміном на два місяці за підозрою у службовому підробленні документів для виїзду за кордон.

Зауважимо, як пояснив раніше адвокат Станіслав Польовий, під час мобілізації народні депутати не підлягають призову на військову службу на період своєї каденції.

Залишити відповідь