Головне — виграш США, а не поразка РФ: конкурент Трампа розповів, як збирається “закінчувати війну в Україні”

Головне — виграш США, а не поразка РФ: конкурент Трампа розповів, як збирається "закінчувати війну в Україні"

Індійсько-американський законодавець Вівек Рамасвамі / Фото: Associated Press

Індійсько-американський законодавець Вівек Рамасвамі, який збирається змагатися з Дональдом Трампом на передвиборах республіканців до президентських виборів у США, розповів, як планує завершувати війну в Україні.

Конкурент Трампа Вівек Рамасвамі заявив, що фіналом війни в Україні має бути не поразка Росії, а виграш США. Він вважає правильним завершити війну на вимогах РФ.

Про це він написав у своєму Twitter.

Так, індійсько-американський законодавець основною своєю метою метою бачить вихід Росії з альянсу з Китаєм. Рамасвамі заявив, що російсько-китайський військовий альянс є “найбільшою військовою загрозою” для США і додав, що взаємодія США з Україною штовхає Росію в “китайські обійми”.

“Російсько-китайський військовий альянс є найбільшою військовою загрозою, з якою ми сьогодні стикаємося. Гіперзвуковий ракетний потенціал, ядерний потенціал у Росії набагато випереджає нас і Китай. І військово-морський потенціал Китаю попереду нашого… Найгірше те, що наші дії в Україні ще більше штовхають Росію в обійми Китаю”, – сказав Рамасвамі.

Крім того, він наголосив, що у війні в Україні не обов'язково, щоб Росія програла. Мовляв, головне, щоб “США перемогли”. Рамасвамі також додав, що вважає правильним іти Путіну на поступки територією України.

“Я б заморозив нинішні лінії контролю, що залишило б частину Донбасу під контролем Росії. Я б також взяв на себе зобов'язання, що НАТО не прийме Україну до Альянсу. Наша мета – не поразка Путіна, наша мета – перемога Америки. Це те, про що ми забули в цій країні”, – заявив Рамасвамі.

Нагадаємо, раніше у Державному департаменті США заявили, що домовленості між Україною та Сполученими Штатами щодо безпекових гарантій потрібно закріпити таким чином, щоб вони діяли незалежно від того, хто перебуватиме на посаді президента.

Залишити відповідь