Канадська компанія Roshel представила новий броньований автомобіль Senator

Канадський виробник оборонної техніки Roshel представив 2024 Senator Emergency Response Vehicle (ERV), який розроблений для виконання місій в найскладніших умовах надзвичайних ситуацій.

Подробиці

Остання версія Senator ERV може похвалитися поєднанням інноваційних легких матеріалів і передових технологічних рішень, встановлюючи новий стандарт продуктивності, мобільності та захисту.

Роман Шимонов, генеральний директор Roshel Smart Armored Vehicles, описує Senator ERV 2024 року як сучасний бензиновий шедевр, створений виключно для захисту критичної інфраструктури, який обслуговує видатних клієнтів канадського уряду. Виняткові конструктивні особливості автомобіля забезпечують його відповідність суворим вимогам сучасних операцій з реагування на надзвичайні ситуації.

Senator ERV відмінно підходить для виконання рятувальних місій як у міських, так і у польових умовах. Крім того, відмінне співвідношення захисту до ваги Senator покращує паливну ефективність, маневреність і швидкість, а його салон пропонує вдосконалену тепло- та шумоізоляцію, а також повну систему кондиціонування повітря для комфорту в різноманітних кліматичних умовах.

Senator ERV включає в себе власну технологію інтелектуального транспортного засобу Roshel, яка надає операторам передові інструменти для ефективного управління операціями в надзвичайних ситуаціях. Передові рішення в галузі зв’язку та телематики дозволяють здійснювати дистанційне спостереження за транспортними засобами, моніторинг і контроль доступу, покращуючи здатність служб реагування оцінювати та зменшувати ризики в режимі реального часу.

Нещодавнє розгортання транспортних засобів Roshel підкреслює їх універсальність і надійність у різних робочих середовищах. Наприклад, Управління федеральної поліції Сараєво отримало новий броньований автомобіль для поліцейських потреб.

Крім того, Roshel виконував спеціальні військові замовлення, постачаючи українським військовим БТР Senator у модифікаціях MRAP з березня 2022 року. Маючи понад 1000 автомобілів Senator, які перебувають на озброєнні українських збройних сил, Roshel продовжує відігравати важливу роль у підтримці оборони та безпеки нашої країни.