Коли глобальний бізнес очікує закінчення гарячої фази війни – Чалий 

Коли глобальний бізнес очікує закінчення гарячої фази війни - Чалий 

Чалий висловив про можливості закічення війни / Фото: УНІАН

Мовляв, світовий бізнес очікує закінчення війни у наступному році. 

Про це під час телемарафону заявив колишній посол України в США, дипломат Валерій Чалий. 

“Вже переломний момент є в тому, що бізнес, який працює глобально, він зрозумів, що вже в один бік пішов процес. Вони вже Росію не розглядають стратегічно, а Україну почали вперше розглядати стратегічно для себе… Я вам скажу, що ці люди не зайдуть туди, де буде менше трильйона доларів… і відновлення, і інвестиції. Тобто це хороший знак. Це значить, вони бачать… що війна, оця гаряча фаза… має завершення наступного року. От я так читаю їх інтерес, який зараз проявився. І багато в кого вже в планах… літо наступного року, як кінець гарячої фази війни. Це не кінець конфлікту Росії і України, але кінець гарячої фази. І вони вже будують свої плани і бізнес-плани в тому числі на цей період», – сказав він. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський закликав ексголову Білого дому Дональда Трампа публічно презентувати свій план дій щодо закінчення війни в Україні.

Крім того, ми раніше інформували, що експредставник Держдепартаменту США Курт Волкер, пояснив, за яких умов можуть відбутися переговори між Москвою і Києвом.

Залишити відповідь