Куди зникне Путін і кого звинуватять у програші війни в Україні після контрнаступу ЗСУ: Піонтковський розповів

Куди зникне Путін і кого звинуватять у програші війни в Україні після контрнаступу ЗСУ: Піонтковський розповів

Піонтковський спрогнозував, що чекає на Росію після програшу у війні. / Фото: Радио Свобода

Піонтковський спрогнозував, що чекає Росію після програшу у війні.

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що винним у програші війни Росії проти України зроблять Шойгу та Герасимова. Диктатор Путін після цього може поїхати на “тривале лікування”. 

Про це він сказав в етері “Еспресо”. 

Піонтковський пояснив, що у Кремлі вже придумали методички, як пояснити програш у війні проти України. Мовляв, “Росія боролась не з українцями, а з колективним Заходом, який підтримав Україну”. Проте Путіна після цього можуть відправити на “тривале лікування”. 

“А крім того, товариш Путін припустився низки помилок в українському питанні, тому з метою збереження здоров’я він змушений поїхати на тривале лікування до Китаю”, – сказав російський публіцист. 

Піонтковський також вважає, що після контрнаступу ЗСУ Шойгу та Герасимова можуть відправити у відставку. Тоді до влади має шанс прийти терорист Пригожин, оскільки його підтримка серед росіян зростає. 

Нагадаємо, російський публіцист Андрій Піонтковський вважає, що очільника Кремля Володимира Путіна здатен знищити лише його найближчий соратник Юрій Ковальчук.



Залишити відповідь