Кислиця закликав росіян “збирати манатки та відправлятися на кордони 1991 року”

Кислиця закликав росіян "збирати манатки та відправлятися на кордони 1991 року"

Кислиця закликав росіян "збирати манатки та відправлятися на кордони 1991 року" / Фото: facebook.com/UKRinUN

Таким чином він частково процитував заступника російського МЗС Сергія Рябкова.

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця закликав росіян “збирати манатки та відправлятися на кордони 1991 року”.

Таким чином Кислиця звернувся до представників країни-агресорки Росії в ООН. Він частково процитував заступника російського МЗС Сергія Рябкова.

“Змушений звернутися до представників злочинного путінського режиму мовою їхнього заступника міністра, такого собі Рябкова… Настав час вам виконати повчання вашого начальника, який у січні минулого року в стилі гопніка мав нахабство сказати те, що вам вже час виконати самим – “збирати манатки і відправлятися на рубежі 1991 року”, – написавши Кислиця у своєму Twitter.

Також Кислиця раніше написав, що чергове засідання Радбезу ООН скликали на вимогу Росії, яка незадоволена тим, що захід надає українцям зброю для захисту від агресії.

“Лавровці зажадали скликання Ради Безпеки ООН поскиглити про те, що їхні вундревафлі збиваються щоночі в небі над Україною, “винахідники-зрадники” яких вже на нарах. Хоча, судячи з успіхів лавровців, там уже мають бути вони самі”, – написав Кислиця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вимогу РФ буде скликано засідання Ради Безпеки ООН, на якому будуть обговорювати постачання Україні зброї країнами Заходу для захисту від російських агресорів.

Крім того, ми раніше інформували, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вигадав, що контрнаступу ЗСУ на фронті не буде, і назвав його дезінформацією.

Залишити відповідь