Киві повідомили про ще одну підозру

Киві повідомили про ще одну підозру

Фото: УНІАН

Ексдепутат розповсюджує антиукраїнську інформацію.

Державне бюро розслідувань повідомило ще одну підозру у закликах до насильницької зміни конституційного ладу та пропаганді війни екснардепу Іллі Киві.

Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

“Працівники ДБР повідомили про підозру у публічних закликах до насильницької зміни конституційного ладу та пропаганді війни колишньому народному депутату України від забороненої політичної партії “ОПЗЖ” Іллі Киві”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що колишній депутат продовжує розповсюджувати серед населення антиукраїнську пропагандистську інформацію. Так, Ілля Кива у своїх публікаціях створював для громадськості образ ворога з чинної української влади, яку потрібно стримувати від агресії. Крім того, він активно нагнітав антивладні настрої в українському суспільстві й виправдовував загарбницьку війну РФ проти України. 

“Кива героїзував та виправдовував будь-які військові дії росіян, а також “підбурював” українську аудиторію проти патріотично налаштованих співвітчизників, а російську – проти українців. Він пропагував доцільність вирішення “суперечностей” із застосуванням воєнної сили й масштабного використання збройних сил РФ на території нашої держави”, наголошують у ДБР.

Як повідомлялося, Рада достроково припинила повноваження депутатки від ОПЗЖ Тетяни Плачкової. Вона написала заяву, що хоче скласти депутатський мандат “зважаючи на сімейні обставини”.

Читайте також:

  • Рабінович отримав підозру в держзраді
  • Під час війни співпрацював з Росією: суд обрав запобіжний захід нардепу від ОПЗЖ
  • Ексдепутатку Королевську почали розшукувати: що сталося

Залишити відповідь