Meizu випустила бездротовий зарядний пристрій PANDAER потужністю 50 Вт

Meizu представила спеціальне видання зарядного бездротового пристрою PANDAER потужністю 50 Вт з повітряним охолодженням.

Цей зарядний пристрій спеціально розроблений для смартфона Meizu 20 Pro, але працює і з іншими пристроями. Він використовує протокол заряджання Meizu 20 Pro Super Wireless mCharge потужністю 50 Вт, дозволяючи зарядити телефон лише за 45 хвилин.

Заявлено, що також аксесуар сумісний зі смартфонами Meizu 21 Pro, 18 Pro та 18s Pro. Для більш широкої сумісності зарядний пристрій відповідає протоколу бездротової зарядки Qi.

З естетичного погляду зарядний пристрій має тонкий дизайн, металеву обробку, вбудований нічник. Біла індикаторна лінія простягається по всій довжині аксесуара, візуально поєднуючись із загальним дизайном.

Для боротьби з нагріванням під час швидкої зарядки Meizu впровадила у конструкцію високошвидкісний безшумний вентилятор та 3D повітряний канал. Вони покращують тепловідведення більш ніж на 50%.

Зарядний пристрій включає режим заряджання з низьким рівнем шуму для більш тихої роботи. Аксесуар має дві котушки всередині, дозволяючи зручно розташовувати телефон горизонтально.

Зарядний пристрій Meizu PANDAER 50W з повітряним охолодженням оцінюється у 289 юанів ($42) і буде доступним для покупки, починаючи з 5 березня.