«Моторошний звук, думали, вікна повилітають». У Севастополі чули вибухи — ЗМІ

Пожежа в Севастополі після вибухів у ніч на 13 вересня (ілюстративне фото) (Фото:Цаплієнко_Ukraine Fights/Telegram)

Пожежа в Севастополі після вибухів у ніч на 13 вересня (ілюстративне фото) (Фото:Цаплієнко_Ukraine Fights/Telegram)

В окупованому Севастополі ввечері в неділю, 17 вересня, чули вибухи, передають місцеві Telegram-канали.

Оновлено о 23:00. Рух незаконно збудованим російськими окупантами Кримським мостом було перекрито щонайменше 3,5 години, судячи з даних каналу про оперативну ситуацію на мосту.

Оновлено о 21:35. Кореспондент Крим.Реалії повідомив про ще два «слабкі віддалені вибухи» в Севастополі. Канал ЧП / Севастополь стверджує, що над мисом Фіолент «літають дрони».

Оновлено о 21:23. Міноборони країни-агресора Росії стверджує, що «знищило» два безпілотники над південно-західною частиною окупованого Криму.

Оновлено о 21:15. Суспільне з посиланням на джерела повідомляє, що вибухи в Севастополі – спільна операція ГУР і ВМС.

Пропагандистський канал ЧП Севастополь з посиланням на підписників повідомив про вибух на мисі Фіолент. Також канал пише про «хлопки», які «тривають».

«Північна, моторошний звук, думали, вікна повилітають», — також заявили підписники каналу.

Інфографіка: скриншот via Чп / Севастополь / Telegram

Канал Крымский ветер припустив, що в Севастополі працює ППО російських окупантів. Також у каналах публікують фото, як стверджується, заграви пожежі в Севастополі — це фото раніше поширювали в серпні 2022 року на тлі інформації про точні удари Сил оборони по об’єктах російських окупантів у Херсонській області.

«Попередньо, вибух у районі частини радіо- радіотехнічної розвідки або частини ППО — вони розташовані поруч», — пише Крымский ветер.

Вранці 14 вересня в соцмережах повідомили про потужні вибухи в Криму. На фото і відео з Євпаторії було видно пожежу і заграву. ЗМІ писали, що в тому районі розташовані кілька військових частин, база ППО; також неподалік розташований військовий аеродром.

Джерела NV у Службі безпеки України повідомили, що вибухи в Євпаторії були спецоперацією контррозвідки СБУ та Військово-морських сил ЗСУ. Дронами і ракетами Нептун було знищено російський комплекс ППО Тріумф.

Розсилка відправляється з понеділка по п'ятницю

Залишити відповідь