Щотижня додаємо змісту для України від саміту НАТО у Вільнюсі – Зеленський

Щотижня додаємо змісту для України від саміту НАТО у Вільнюсі – Зеленський

Володимир Зеленський розповів про пвдготовку до липневого саміту НАТО / Фото: facebook.com/Слуга народу

Президент повідомив про результати зустрічей для України – ППО, артилерія, бронетехніка, снаряди, тренування – все це обов’язково.

Президент України Володимир Зеленський заявив про підготовку саміту НАТО у Вільнюсі та пообіцяв ще більше зброї для українських воїнів.

Про це Зеленський повідомив у зверненні 22 травня.

“Ми вже почали готувати цей і найближчі тижні. Очікуємо нові зустрічі та переговори, поки більшою мірою – візити до нас, в нашу державу. Буде ще зброя для наших воїнів. Щотижня додаємо змісту для України від саміту у Вільнюсі. Ми робимо все, щоб рішення на саміті для нас було таким, яке спрацює. До речі, сьогодні є важлива декларація від Парламентської асамблеї НАТО. Речі названі своїми іменами: чітке визнання геноцидом злочинів Росії проти нашої держави, чітке засудження рашистської ідеології. Це правильна основа і для наших міжнародних організацій”, – зазначив президент.

Зеленський додав, що він із командою готується до кількох проміжних безпекових заходів у країнах-сусідах – тих, які нас найбільше підтримують. Будуть і нові звернення заради розуміння світом України, заради зміцнення наших зв’язків із нашими партнерами.

“Така наша інтенсивна зовнішня політика, різні нестандартні формати, максимум корисної уваги світу до України, до нашого захисту – будемо все це продовжувати. Щоразу більше результатів для України – ППО, артилерія, бронетехніка, снаряди, тренування – все це обов’язково”, – резюмував він.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна очікує від саміту НАТО у Вільнюсі “реального сигналу” про подальше партнерство, адже сьогодні Україна виконує функцію НАТО, “руйнуючи агресивну спроможність Російської імперії”.

Читайте також:

  • Членство України в НАТО: головні пастки та страхи Заходу напередодні саміту у Вільнюсі
  • Має козир: Подоляк пояснив, як Зеленському вдається “ні” союзників перетворювати на “так”
  • Зняті всі табу: Арестович пояснив, як візит Зеленського на саміт G7 допоможе виграти війну проти РФ

Залишити відповідь